Cím: Budapest, II. ker. Garas u. 12. 1/1, 17-es kapucsengő

Telefon: 06 20 332 6301 vagy 06 1 213 5992

Bemutatkozás

Köszöntöm!


Több, mint 40 éve dolgozom fül-orr-gégészként, de már a pályám elején egyre inkább rá kellett jönnöm, hogy milyen nagy szerepe van ezen a területen is az „egész ember” gyógyításának.


Természetesen vannak olyan esetek, amikor a „nyugati orvoslás”, – gyógyszer, műtét – szükséges, de van egy sor olyan betegség, amikor ezekkel a módszerekkel nem érünk el eredményt, vagy ezek mellett más, kiegészítő gyógymód is szükséges. Meggyőződésem, hogy minden testi betegséget egy lelki történés és egy energetikai változás előz meg, így ha ezen a szinten be tudunk avatkozni az „egész”-ség helyreállításának érdekében, akkor a szervi elváltozások ki sem alakulnak.Ezért fordultam – megtartva eredeti hivatásomat – az alternatív gyógyítás felé, s így – mindegyiket a maga helyén alkalmazva – igen jó eredményeket érek el már hosszú évek óta, elsősorban a több, mint 30 éve működő magánrendelőmben. Emellett dolgozom – alapító tagként – a Budai Egészségközpontban (www.bhc.hu), ami az elmúlt 20 évben Budapest vezető magánklinikájává vált. Több évtizedes holisztikus gyógyításom legboldogabb része, hogy végigkísérhetem pácienseimet a gyógyulás útján, és – akár sok évvel később is – nagyon pozitiv visszajelzéseket kapok.


„Soha nem éreztem, hogy orvoshoz megyek. Inkább egy emberhez, aki tud valamit az orvosláson túl, valami bűbájosságot, valami varázslatot.”

(Idézet kedves paciensem, Gulyás Dénes, világhírű operaénekes önéletrajzi regényéből.)